Kapper Haarlem ervaringen en recensies

Wat vindt men van onze kapperszaak in Haarlem? Lees hier alle Kapper Haarlem ervaringen en recensies.

Voor het eerst in 32 jaar een kapper gevonden die weet wat hij met mijn krullen aan moet! Het resultaat is meer dan ik had verwacht. Ik ben er echt super blij mee. Aanrader voor iedereen met krullen.

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Karina Nijsen

Super lieve mensen die er werken! Ze werken naar wens ook met CG producten en ze gaven me tips om m’n haar ook goed te kunnen onderhouden. Ze nemen echt de tijd voor je 🙂

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Iris van Rijn

Eindelijk mijn fijne krullende haar echt goed geknipt en het perfecte stylingsmiddel gevonden. Super blij dat ik in mijn drukke schema tijdens een weekje familiebezoek in Nederland tijd vrij gemaakt heb om naar deze kapper te gaan. Daarnaast super vriendelijk personeel. Een aanrader.

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Nienke Coppens

Proffesionele kapper met goede kniptechniek. Ze nemen erg de tijd voor je, kijken goed naar je krullen en hoe je haar valt. Eerst droog knippen, daarna nat knippen waardoor je haar fantastisch zit als je de deur uitloopt. Erg blij dat ik deze krullenkapper in Haarlem heb ontdekt!

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Mirna

Super goed geholpen bij Stylisimo Hairstudio. Ik kwam hier voor de eerste keer en kreeg allerlei handige tips om meer krullen te creëren. Er werd echt de tijd voor mij genomen. Daarnaast ging ik met een super mooie bos krullen de deur uit, wat tot voorheen nog geen één kapper had bereikt. De volgende keer ga ik weer naar Stylisimo!

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Amber Slot

Als ondernemer is vakmanschap iets wat ik zeer op de prijs stel. En vakmanschap vind je bij Stylisimo in overvloed. Daarnaast waren ze er erg vriendelijk. Een goede review waardig wat mij betreft. Dank je voor de goede zorgen!

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎Kim, Haarlem

Top Kapper! Na veel kappers in Haarlem geprobeerd te hebben kwam ik uiteindelijk uit bij Jamal. Hij knipte mij in één dat kapsel dat ik al jaren voor ogen had. Een geweldige ervaring!

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎Erik, Haarlem

Via een vriendin werd ik naar deze kapper in Haarlem verwezen. Mijn krullen hebben nog nooit zo ‘vol’ gezeten. Wat een verschil en wat een prachtige ervaring. Ik raad Jamal absoluut aan.

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎Chrystel, Heemstede

I have recently got a curly haircut from Jamal and I couldn’t be any happier with the treatment I got! He takes his time, has professional approach and cuts your hair very well. I will definitely come back again.

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎Zeynep, Haarlem

 

Jamal is de beste krullenkapper van Haarlem!

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎Nicole, Haarlem

Kapper Haarlem ervaringen en recensies

Wat vindt men van onze kapper in Haarlem? Welke ervaringen hebben bezoekers van onze kapperszaak? De bovenstaande kapper recensies zijn gegeven door bezoekers aan onze kapperszaak Haarlem. Wij zullen alle bezoekers vragen om hun mening en hun ‘Kapper Haarlem ervaringen’. Wij proberen een mix van zowel positieve als neutrale ervaringen en recensies op te tekenen en hier te plaatsen. Op deze wijze kunt u verschillende ervaringen met Kapper Haarlem terug lezen en een beeld krijgen van de kwaliteiten van onze kapperszaak.

Contact opnemen met de krullen kapper van Haarlem

Wilt u ook geknipt worden door de beste kapper van Haarlem? Loop eens binnen voor persoonlijk en professioneel advies en laat u bij praten over een passend kapsel volgens de laatste haarmode.