Krullen kapper Haarlem

Het vaste team van Stylisimo kapper Haarlem bestaat uit meerdere gedreven beste kappers met veel ervaring. Zowel Jamal Benali, Marleen, Sabine en Elise  zijn enorm toegewijd en hebben veel passie voor het kappersvak.

Knippen 91 %
Krullen 95 %
Kleuren 88 %

Krullen Kapper Haarlem Jamal

Jamal Benali is topstylist, krullenspecialist, eigenaar van Stylisimo én gezegend met prachtig krullend haar. Hij had als jongen dezelfde ervaring die veel andere krullentypes ook hebben: geen kapper die wist wat ‘ie met zijn haar aan moest. Gevolg: dan maar lekker kort. Eeuwig zonde van die mooie krullen, maar een goede motivatie voor Jamal: hij besloot zélf de kapper en krullenspecialist te worden die hij altijd had willen hebben.

Na jaren leren en experimenteren met honderden soorten krullen ontwikkelde Jamal JB-curls, zijn eigen krulkniptechniek waarbij het uitgangspunt is dat het haar droog wordt geknipt. Dit heeft als groot voordeel dat goed te zien is hoe krullen natuurlijk vallen en hoe intens elke krul op het hoofd opkrult. Vervolgens wordt iedere haarlok afzonderlijk geknipt waardoor iedere krul zijn optimale veerkracht krijgt. 

Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en pluist minder. Met deze techniek wordt er nooit teveel van het haar afgeknipt, ideaal dus voor iedereen die jaren gespaard heeft voor mooi lang haar.

Kortom, bij Stylisimo knippen we krullenkapsels waarbij de natuurlijke val van je lokken en krullen leidend is. Hierdoor veranderen slagen in krullen, wordt krullend haar luchtig, pluist het niet meer en heeft het meer volume. En heb je teveel krul? Ook dat kan met de combinatie van onze kniptechnieken onder controle worden gebracht.

Om krullen goed te verzorgen geven we altijd advies over wassen en stylen en hebben we een beproefd assortiment topproducten voor krullend haar.

Kapper Haarlem ervaringen en recensies

Lees hier alle kapper ervaringen van Stylisimo Haarlem.

Contact opnemen met de krullen kapper van Haarlem

Wilt u ook geknipt worden door de beste kapper van Haarlem? Loop eens binnen voor persoonlijk en professioneel advies en laat u bij praten over een passend kapsel volgens de laatste haarmode.