Winnaar Kapsalon gemeente Haarlem

Krullen kapper Haarlem Stylisimo is voor de zevende keer winnaar van de leukste Kapsalon gemeente Haarlem van het jaar 2022. Deze Gold Award is ons toegekend door de meeste stemmen en hoogste waarderingscijfers.

Wilt u ook geknipt worden door de beste kapper van Haarlem? Loop eens binnen voor persoonlijk en professioneel advies en laat u bij praten over een passend kapsel volgens de laatste haarmode.

Onze kapsalon heeft een moderne en gezellige stijl en werkt alleen op afspraak. Hierdoor werken wij nauwkeurig, trekken de tijd uit voor uw kapsel en bent u snel aan de beurt. Mocht u onverhoopt even wachten dan kunt u plaatsnemen in de zithoek met leesmap en wordt u een kopje koffie of thee geserveerd.

Krullen kapper Haarlem

Stylisimo Hairstudio is een gerenommeerde kapperszaak. Wij blinken uit in prachtige krullen en mogen ons trots de krullen kapper Haarlem noemen. Of u nou korte krullen of lange krullen heeft, onze kappers zijn gespecialiseerd in krullen en daardoor durven wij ons de beste krullenkapper van Haarlem te noemen.

Wij werken uitsluitend met de beste haarproducten. Voorbeelden hiervan zijn Goldwell, Moroccanoil en Nashi Argan die een geweldig volume geven aan uw kapsel. Bij Stylisimo vindt u een goede mix van kwaliteit, service en prijs. Benieuwd? Kom anders eens kijken bij onze kapperszaak in Haarlem op de Spaarnwouderstraat 146.

Kapper Haarlem ervaringen en recensies

Lees hier alle kapper ervaringen van Stylisimo Haarlem.

Contact opnemen met de krullen kapper van Haarlem

Wilt u ook geknipt worden door de beste kapper van Haarlem? Loop eens binnen voor persoonlijk en professioneel advies en laat u bij praten over een passend kapsel volgens de laatste haarmode. Neem contact op via telefoon 023 – 536 55 11.